vedervärdigt

Heja Agnes

Kategori: Verkligheten

Jag gillar Malous tema den här veckan på TV4 nyhetsmorgon. Det sätter igång många tankar även om jag själv tycker att jag är klar med "kroppshetsen." För dom flesta av oss har nog varit där, eller kanske är kvar i det. Alla påverkas vi olika, mer eller mindre, men många av oss kan nog hålla med om de har stirrat på sin perfekta midja och välformade rumpa och tänkt "ser jag verkligen ut såhär?" Ja, det gör du. Och du är fin precis som du är. Alla ser vi olika ut, ingen är sig den andra lik.
 
Heja Agnes! Jag gillar kvinnor som sätter ner foten och säger ifrån. Imorse i studion hos Malou befann sig Agnes Hedengård och berättade om en händelse inom modellbranschen. Hon var för tjock fick hon höra. Många av oss har nog sett facebookklippet och kan antagligen se att hon inte är tjock någonstans. Höfter och ben kan man inte banta bort. Former kan man inte banta bort. Vi är kvinnor. Vi har former. Därför är det inte logiskt att väldigt smala 15-åringar ska gå modeller för kvinnorkläder. Alltså, va? Tänk på det och smaka på den meningen. Är det rätt?
 
Här är videon som har gått världen över
 
 
Jag tycker verkligen Agnes är en vettig och vacker tjej och heja heja henne för at hon står upp för sig själv! Jag tror hon kommer ha många år till i modellbranschen (om inget annat har hon ju faktiskt fått en hel del uppmärksamhet vid det här laget och bör få fler jobb!) och lycka till Agnes, heja dig!