vedervärdigt

Omladdning - here we go

Kategori: Allmänt tjaffs

Trots det gråmulna vädret där utanför och regnet som duggar ner, är jag på bra humör. På söndag flyttar jag och ett nytt skede börjar i mitt liv. Ny plats, nya möjligheter. Det här året har verkligen vänt uppochner på hela mitt liv på alla sätt. Jobb, pengar, bostad, karriär... Ja. Rubbet. Jag börjar komma på fötter igen och det känns så himla skönt.
 
Jag har en del kvar i min utbildning, men när jag tittar bakåt ser jag ändå hur långt jag har kommit. Alla dom här året som jag har bråkat med arbetsförmedlingen om det jag verkligen vill jobba med. Det är slutbråkat nu för de har aldrig kunnat hjälpa mig på något sätt. Det är det där systemet som inte fungerar. Systemet som är från stenåldern. Politikerna som är från stenåldern.
 
Jag är väldigt stolt över mig själv som aldrig gav upp. Saker och ting är fortfarande lite rörigt, men jag längtar efter att få en stund över och få lusten igen till att rita mina små serier, måla mina tavlor och såklart; kunna lägga 110% på min utbildning. Det är där jag vill vara, det är just det där som jag kommer att bli bra på en dag.
 
Mitt bästa verk någonsin. Som jag ångrar lite att jag sålde... Men vad gör man när man hamnar i en ekonomisk kris? Som inte ens var MITT fel!? Jag ska slua vara arg över det. Det är över nu. Jag kan rita en ny dödskalle om jag skulle vilja... och det vill jag. ;)
 
Se upp världen, för här kommer jag med ännu mer beslutsamhet och ännu mer energi!