vedervärdigt

Kära vänner

Kategori: Allmänt tjaffs

Jag hatar att skriva sånna här inlägg om att jag inte har tid att uppdatera bloggen, frågan är väl att ta sig tid men jag är så stressad över saker och ting just nu att jag kommer på mig själv med att gnissla tänder. Snälla, tyck synd om mig.
 
Om 12 dagar får jag ny lägenhet och jag hoppas att detta för med sig lugnare tillvaro för min del, jag har detta i tankarna jämt och ständigt, tro inte att jag bara skiter i detta eller har tappat intresset, om fallet hade varit så hade jag skrivit det, tro mig.
 
För att gå in mer i detalj om hur jag har det nu, sitter jag med flyttkartonger runt omkring mig och bara en sån sak stressar upp mig. Min gamla soffa gick dessutom sönder, något soffläge finns inte heller att tänka på. Det är antingen eller som gäller i den här sketna lägenheten just nu.
 
För att visa att jag inte får tiden att räcka till, skriver jag denna lista om saker som jag vill ta tag i och utveckla:
 
1. Lära känna systemkameran som jag köpte för snart ett år sen (!!!)
2. Lära mig att spela fiol igen.
3. Upptäcka nya recept och inspireras i matlagningen.
4. BAKA! Oh! Dessa färgglada kakor, bullar och cupcakes som får en att må så dåligt!
5. Göra kortfilmer
6. Skriva klart mina egna låtar och spela in dom. (har en bunte halvklara låtar)
7. GIVETVIS uppdatera och få fart på den här bloggen!
 
Mitt mål är såklart att vinna nobelpriset med den här bloggen en dag. ;)
 
Ha tålamod kära vänner, jag tror på min blogg och jag är så glad att se att det finns personer som jag inte på något sätt känner alls, som följer den hör bloggen. Jag förstår för allt i världen att ni kanske är något besvikna att det inte händer så mycket, jag hade också varit besviken. Men som sagt, tålamod. Ni är fantastiska! Och det är fritt fram att sprida mina serier och bilder hej vilt!
 
Tack än en gång,
Ronja